Τεχνική εταιρεία Λιάκος Μελετητική Κατασκευαστική

Η εταιρεία

Η ΛΙΑΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι μια νέα τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης και κατασκευής κάθε είδους τεχνικού και ενεργειακού έργου σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Κοζάνη το 2011 από τους Λιάκο Δημήτριο και Γεώργιο, ενώνοντας έτσι την 30χρονη εμπειρία, με τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες. Με βασικό στόχο την παραγωγή άρτιων τεχνικά και οικονομικά έργων, τα στελέχη μας, με χρήση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, εργάζονται με συνέπεια και υπευθυνότητα για να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εμπειρία, οι άριστες γνώσεις και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών μας σε θέματα νέων υλικών, σχεδιασμού και τεχνολογιών, μας δίνουν την δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής έργων πολύ υψηλής ποιότητας.

Οι βασικές αρχές που εφαρμόζουμε στα έργα μας είναι:
Ασφάλεια, Ποιότητα, Αισθητική, Εξοικονόμηση ενέργειας και Οικονομία.

H Εταιρεία είναι καταχωρημένη στο Γ.Ε.ΜΗ. με αριθμό 117371136000.
Η Εταιρεία είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. με αριθμό μητρώου 16076.

Είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου A2 σε έργα κατηγορίας: Οικοδομικά, Υδραυλικά, Οδοποιίας, Βιομηχανικά-Ενεργειακά και Λιμενικά.
Είναι μέλος του International Passive House Association και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου.
Είναι μέλος του καταλόγου Μελετητών και Εγκαταστατών Φ/Β Συστημάτων του ΚΑΠΕ-ΥΠΕΚΑ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένα έμπειρο στέλεχος θα είναι πάντα δίπλα σας, να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για το πρόβλημα ή την επένδυση σας.

 

Με εκτίμηση,
Ο Εκπρόσωπος της εταιρείας
Λιάκος Γεώργιος
Πολιτικός Μηχανικός

Μέλος των:

tee_logo         kape_logo

iPHA_logo         eipak_logo